Logiikan johdannaisia Ajattelun vapautta

Totalitarismia odotellessa valmistaudutaanpa muuttamaan merelle

Jos, ja kun suursuvaitsevaisto pääsee totaaliseen valtaan ja näiden avulla "punaviheraatu", kannattaa työtätekevällä ja itse ajattelevalla kansanosalla olla jokin poistumissuunnitelma valmiina. 

Yksi vaihtoehto voisi olla keinotekoinen saari Tyynelle valtamerelle. Modulaarinen rakenne, jonka öljynporauslauttatyyliset jalat toimisivat katamaraanityyliin tarvittaessa. Eli pitkittäinen ilma/vesitäytteinen kennorakenne mahdollistaisi liikkumisen tiettyyn suuntaan suurellekin saarelle kohtuullisella energian käytöllä. Kun saari saavuttaa riittävän koon, modulaariosien telakka kannattaa tietysti siirtää tekosaarelle. Meret ovat täynnä hylkyjä jä jätteitä, joita voi käyttää saaren rakennusmateriaalina, samalla saadaan merta myös puhdistettua.

Aurinkopaneelit, aaltovoimageneraattorit ja tuulivoimasylinterit, joita voi käyttää myös purjeiden korvaajina, toimivat energianlähteinä. Jokaiseen moduuliin asennettu leijapurje antaa mahdollisuuden seilata saarella tai sen modulilla ympäri merta. 

Jos aluksi tekee lomakohdeversion saaresta, niin rahoitus tuskin on ongelma. Kelluva lentokenttä ei ole mahdoton ajatus ja pystysuoraan nousevat sekä laskeutuvat pitkän matkan lentokoneetkin ovat mahdollisia nopeiden kuljetusten ratkaisuja varsinkin tulevaisuudessa.

Ny vaan sit ne joilla sitä rahua ja tahtoa on, toimikaatten, koska tähän maahan ei selviytymisluolia kannata rakentaa. Kaiken hyvän, mitä tähän maahan rakentaa on N eri tahoa valmiina omimaan itselleen keinolla millä hyvänsä ja jos ei saa omittua, niin sitten tuhoamaan. Koska tahoja on N kappaletta, niin mitään ei tule jäämään jäljelle.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän jakerajaaho kuva
Jarkko Raja-aho

Mainio pakina tulevasta dystopiasta ja pakenemisesta utopiaan.

Toimituksen poiminnat