Logiikan johdannaisia Ajattelun vapautta

Kaikkien kannattaa olla Suomessa "naisia"

Miehellä on teoriassa yhtäläiset oikeudet kuin naisellakin. Mutta sitten löytyy velvollisuuksia, jotka lykätään miessukupuolelle ilman mitään kyseenalaistamista. Naiset taas saavat kaikennäköisiä etuja sukupuolestaan tasa-arvon nimissä...

Tulevaisuudessahan kaikki ovat oikeasti tasa-arvoisia, kunhan kaikki miehet vain älyävät vaihtaa virallisesti sukupuolensa naiseksi. Sen jälkeen ei tarvitse edes pelätä saavansa isyysvaateita roskikseen heitettyjen intiimituotteiden takia. Tähän taustatietona se, että ihon soluista kyetään valmistamaan kantasoluja, joista voidaan valmistaa siittiöitä.
On siis vain ajan kysymys, koska jonkun kuuluisan ja rikkaan miehen DNA tiedot vuodetaan nettiin muiden tietovuotojen ohessa. Tämän jälkeen voidaan etsiä DNA näyte, josta voidaan valmistaa "keinohedelmöitys" of lifetime ja myydä eteenpäin rajattomat määrät. Asiakkaat voivat verrata oman pakettinsa tietoja vuodettuihin, ja näin todentaa paketin autenttisuus. Lopputuloksena yksittäinen mies saanee vähintään tuhansia isyysvaateita vuodessa. No tuostahan tietysti voi jopa syntyä epäilys vaatimusten esittäjien rehellisyydestä, muttei isyydestä tietenkään, koska se voidaan todistaa DNA:lla. Yksittäistapauksissa miehellä ei ole käytännössä mitään keinoa puolustautua, vaan joutuu maksamaan mielivaltaisen summan seuraavan 18 vuoden aikana, jonka kuukausierän korottelusta eri "oikeus"laitokset voivat vapaasti päättää. 

Yleisesti ottaen miehillä on mahdollisuus olla "miehiä", ja sitä vaaditaankin yleensä silloin, kun mies yrittää jostakin epätasa-arvoisesta asiasta puhua. Käytännössä tämä johtaa sihen, että osa kilteistä ja hyväntahtoisista miehistä ei jaksa loputtomien ristiriitaisten ja mahdottomien vaatimusten keskellä elää, vaan näkee oman elämänsä ennenaikaisen lopettamisen parhaimpana ratkaisuna kaikille. 

Mutta kuten otsikossa mainittiin, jo nyt kannattaa rahakkaiden ihmisten kaikille lapsille hankkia se naissukupuolen henkilötunnus, sillä voi säästää valtavia omaisuuksia ja ehkä vielä totaalikieltäytyjän vankilareissut kaupan päälle? Jos on sellainen vahinko käynyt, että lapselle pitäisi sukupuolta vaihtaa vähän jälkijättöisesti ja/tai virtuaalisesti, niin tarpeeksi isolla rahalla sekin suuressa maailmassa onnistunee.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Pekka Iiskonmaki

Suomi hukkasi miehenmuotin.

Koittakaa etsiä tai tulkaa hakemaan Virosta uusi.

Käyttäjän JuhaVuorioOulu kuva
Juha Vuorio

Antero on aivan oikeassa kritiikissään. Miesten syrjintä näkyy hyvin mm. poikien huonona koulumenestyksenä ja suurena määränä nuorina aikuisina syrjäytyneitä ihmisiä maassamme.

Jos tyttöihin naisiin kohdistuisi samanlaisia tilastoja, niin julistettaisiiin hätätila ja miehet syyllistettäisiin entistä rajummin.

Mutta kun kyseessä ovat miehet/pojat, niin kukapa lotkauttaa korvaansakaan.

Toimituksen poiminnat