Logiikan johdannaisia Ajattelun vapautta

Otatteko lainaa? Tästä tarjouksestahan te ette kyllä kieltäydy?

Ehdottomasti kiireellisin viranomaispalvelu, joka puuttuu tästäkin maasta on se, johon voi pysyvästi ilmoittaa, ettei ota koskaan lainaa, eikä osta osamaksulla. Tai/ja ettei koskaan osta mitään puhelinmyyjiltä. Tai ettei itse koskaan tilaa mitään puhelimella, tai internetin palveluiden kautta. Ja lisäksi jokaisen tähän maahan jotakin myyvän edellytettäisiin tekevän näiden tietojen tarkistaminen, tai myynti voidaan hylätä perusteettomana, mikäli "asiakas" ei myyntiä vahvista. Eli käytännössä perusteettomia myyntisaatavia ei voisi velkoa, eikä laittaa perintään. Palveluun tietysti lisätään vahvistusjärjestelmä esimerkiksi pankkitunnuksilla, jos nyt kumminkin haluaa sitä lainaa ottaa tai jotain tilata. Nykyiset maksulliset järjestelmät, joihin täytyy ilmoittaa kahden vuoden välein erinäisistä kielloista ovat lähinnä naurettavia. Osa ihmisistä voi olla jo syntyessään sellaisia, että pysyvä kielto pitäisi olla mahdollinen. Joku voi päätyä koomaan vuosiksi, pitäisi olla automaattinen järjestelmä, johon lääkäri voi ilmoittaa potilaan poistuneen yhteiskunnasta toistaiseksi, niin että nyt loppui kaikki kestotilaukset, velkomiset ja sen sellaiset. Järjestelmän pitää olla lähes reaaliaikainen, koska lähestymme aikaa jossa huijarit toimivat automatisoidusti, eli olemattomalla viiveellä.

Nykyisin jokainen yksittäinen ihminen joutuu erikseen todistamaan, ettei ole jotain tilannut tai lainannut. No mitenkäpä sellaiset ihmiset, jotka ovat halunneet vapautua nyky-yhteiskunnasta, tai ovat lähteneet tavoittamattomiin muuten vain, voivat estää velkavankeuden palatessaan "sivistyksen" pariin? Miksei siihen ole järjestelmää? Jos pakenee nykysivilisaatiota ja joskus haluaa kumminkin palata? Somesta löytyy helposti tiedot monestakin naparetkeilijästä tai vastaavasta. Huijareilla on kuukausikaupalla aikaa touhuta vaikka minkälaista velkasotkua.

Kyllä rehelliset yrityksetkin arvostaisivat palvelun olemassaoloa, koska siten niidenkin kulut ja hävikit laskisivat. Palvelussa olisi tietysti automaattisia huijareiden jäljitysominaisuuksia, eli yritykset voisivat ilmoittaa tilauksen tekijästä saamansa datan palveluun huijareiden kiinniottamista varten.

Niin ja "KYLLÄ" sanaahan ne huiarit yrittävät sinua saada puhelimessa sanomaan...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Blog Pro

Lainoja ja kulutusluottoa tarjoavaa yritystä Suomessa riittää. Tutkin juuri listaa ja yrityksiähän on satoja - etenkin pikavippejä myöntäviä yrityksiä.

Korkokatot eivät tehoa - se on jo nähty. Tarvitaan positiivinen luottorekisteri, jossa on reaaliajassa kaikki henkilön lainat sekä mahdollisuus asettaa lainakielto. Hyvä!

Toimituksen poiminnat