Logiikan johdannaisia Ajattelun vapautta

Oletteko viranomainen?

Vapaa-ajalla olisi tavoitteena monesti rentoutua, ja olla tekemättä mitään. Juuri siihen hetkeen monet mainostajat ja huijarit tähtäävät, rentoutuneeseen mieleen voi vaikuttaa helpommin, kuin mieleen joka on keskittynyt johonkin.

Puhelinmyynti on rasittavuudessaan ylivoimainen aikavaras, varsinkin silloin kun se on naamioitu mielipidekyselyksi, osoitetarkistukseksi tai jopa viranomaisen yhteydenotoksi. Uskomattoman nopeasti saa luurin korvaansa, kun vain kysyy suoraan, että "oletteko viranomainen tai viranomaisen asioissa?"

Internet mahdollistaa äärettömästi huijauksia ja niitä myös toteutetaan  äärettömillä erilaisilla tavoilla. Mitään viranomaistoimintaa ei pitäisi siirtää siten internettiin, että joku voi esiintyä viranomaisena vakuuttavasti. Koska jo nyt voi ostaa suunnilleen minne tahansa mainoksen, joka voi huijata suunnilleen miten tahansa. Internettiinkin pitäisi viranomaisten järjestää palvelu, josta voi tarkistaa olevansa viranomaisen kanssa varmasti tekemisissä. Sama palvelu voisi myös auttaa soittohuijareiden tunnistuksessa. 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Juha Hämäläinen

Puhelimessa ei tarvitse vastata edes viranomaiselle, jollei halua. Mitään pakkoa ei ole, koska soittajan tunnistaminen on mahdotonta.

Toimituksen poiminnat