Logiikan johdannaisia Ajattelun vapautta

Mitä Sinä tekisit jos...

Sairastaisit jotain mihin sinun maasi terveydenhuoltojärjestelmä ei kykene antamaan hoitoa, tai sinulla ei ole varaa saada kotimaastasi hoitoa. Ja kuulisit maasta, jossa on maailman paras terveydenhuolto, ja siellä hoidettaisiin kaikki ilmaiseksi?

Ja sinne pääsisi maan rajalle päästyäsi yhden taikasanan sanomalla?


Maasta ei tarvitsisi koskaan poistua, kunhan vain ei erehdy kertomaan kotiosoitettaan ja kansallisuuttaan, tai poistumaan vapaaehtoisesti...

Mmmm....   taikamaa odottaa...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Tai jos eläisit suhteellisesti ottaen puutteessa parinmuodostukseen tai polyamoriseen tahtotilaasi nähden ja kokisit ehkä muuten jopa turvallisen kulttuuriympäristön tässä suhteessa ahdistavaksi tai tykkäisit vieläkin alistavammasta sellaisesta, ja jonkin kaukaisen maan pääministeri lähettäisi viestin että hänen talonsa on käytössä ja sitten vielä omankielisesi tietotoimistot julkaisivat aikas hemaisevannäköisten blondien kuvin varustettuja matkailumainoksia ja ohjeita verrattain huokeaan vaikkakin arvaamattomaan matkaan oikeuttavaan menolippuun... Voi olla että tulisi kiusaus tekeytyä muullakin tavoin hädänalaiseksi vaikket actually sitä olisikaan.

Toimituksen poiminnat